Menü

Bezár

A Tökéletes Menyasszonyi Ruha Alacsony Lányoknak

Rengeteg téveszme kering, hogy milyen menyasszonyi ruha áll jól alacsony lányoknak. Sokan már úgy is érkeznek a ruhapróbára , hogy bizonyos modelleket kizárnak Pl: “ Pánt nélküli ruhát ne is nézzünk “ és végül , némi rábészéléssel mégis felpróbálunk egyet és arra esik a választás. Nem lehet kizárni bizonyos fazonokat ,hiszen a magasságon kívűl rengeteg tényező befolyásolhatja a tökéletes fazonú ruha megtalálását.


Alacsony, vékony menyasszonyok :

Fontos , hogy azt hangsúlyozd amire a legbüszkébb vagy. Lehet ez a vékony derekad , vagy egy szép dekoltázs .
Érdemes pánt nélküli szív dekoltált vagy akár pántos v kivágású menyasszonyi ruhákat próbálnod. Az egyenes felsőrész nagyon elvág , így még alacsonyabbnak fogsz tűnni , erre érdemes figyelni. Szuperül állhat akár egy sellő akár egy a-vonalú ruha vagy egy egyenes szabású esküvői ruha. Nem szabad figyelmen kívül hagynod a mintákat. A túlzó , nagy minták összenyomhatnak , míg egy jól elhelyezett függőlegesen lefolyó csipke minta kifejezetten nyújthat.

Alacsony, teltebb menyasszonyok :

Tökéletes választás lehet , egy egyenes szabású akár egy a-vonalú menyasszonyiruha is , hiszen ezek nyújtják az alakot. ( Amit semmiképp ne válassz : Sellő , Félsellő. )
Amennyiben nagyobb mellekkel áldott meg a sors , és szeretnéd , ha tökéletes tartást biztosítana az esküvői ruhád, vagy esetleg melltartót is viselnél a nagy napon bátran válassz pántos ruhát. Érdemes a pánt vastagságára , illetve a dekoltázsra is figyelni. Gyakran esnek a cicisebb menyasszonyok abba a hibába , hogy pánt nélküli-mélyen dekoltált ruhát választanak és kellemetlenül érzik magukat egy túl kivágott ruhában ,Érdemes enyhe szív vagy v kivágásban gondolkozni. Vigyázz ! Az egyenes felsőrész elvág , és még alacsonyabbnak fogsz tűnni.