Menü

Bezár

Menyasszonyi ruhák az új évezredre

Az előző évtizedet a királyi esküvők drámai klasszicista hatása jellemezte, ám az új évtized új menyasszonyi ruha trendeket is jelent. 2020-ban a klasszikus fehér darabokon felül ismét divatba jön az alabástrom-és elefántcsont fehér szín, de a csillogás szerelmesei is biztosan megtalálják a nagybetűs ruhát. Merüljetek el velünk a bohém, fodros, csipkés és letisztult fazonokban, ahogy az aktuális trendek diktálják!

Merészen a színekkel!

Az előző szezonokban is nagy sikernek örvendtek a halvány, púderrózsaszínes menyasszonyi ruhák, ám 2020-ban itt az ideje a sárgásbarnás árnyalatoknak is! A gyömbérszín egy csodás átmenet a púder és az ekrü között, és tökéletesen mutat minden bőrtónushoz. Fodrokkal kombinálva a legelegánsabb, sőt, szinte minden kiegészítővel párosítható, legyen az arany, ezüst, fekete, vagy akár élénkebb élénkebb színek. A végeredmény messze eltér a megszokottól, mégis szuper elegáns!


Teljes takarásban, hercegnő-módra!

Az elmúlt évek királyi esküvői után még mindig felfedezhető a “hercegnő effektus” a menyasszonyi trendek között. Elegáns, testhez simuló darabok, akár zsabós nyakrésszel, hosszú ujjal, mandzsettával, a legszebb csipke anyagokkal, és egy csipetnyi csillogással!